„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

„Gamink su Kikkoman“

Visos temos

Tradiciškai gaminamas „Kikkoman“ sojos padažas yra universalus aromato ir skonio stipriklis, skirtas įvairių maisto patiekalų nuo Azijos iki Amerikos virtuvės pagardinimui.

Sojos padažas jau prieš dešimtmetį tapo vienu iš pagrindinių ingredientų Amerikos virtuvėje, o šiais laikais jo rasi beveik kiekvienoje lietuvio virtuvės spintelėje.

Pateikiame vaizdo receptų su šiuo ingredientu, kurie suteiks idėjų, kaip nustebinti svečius ar palepinti artimuosius. Tradicijos, kurios tęsiasi nuo 1600 metų.

WOK vištiena su sojos padažu, apelsinais ir imbieru

„Gamink su Kikkoman“: WOK vištiena su sojos padažu, apelsinais ir imbieru

Kvietiniai makaronai su kiaušiniu ir kepsnys Teriyaki padaže

„Gamink su Kikkoman“: kvietiniai makaronai su kiaušiniu ir kepsnys Teriyaki padaže

WOK daržovės su traškiais ryžių vermišeliais

„Gamink su Kikkoman“: WOK daržovės su traškiais ryžių vermišeliais

Vištiena su Teriyaki padažu ir įvairių daržovių salotomis

„Gamink su Kikkoman“: vištiena su Teriyaki padažu ir įvairių daržovių salotomis

Kiaulienos šašlykas su Teriyaki BBQ padažu ir įvairių daržovių salotomis

„Gamink su Kikkoman“: kiaulienos šašlykas su Teriyaki BBQ padažu ir įvairių daržovių salotomis

WOK vištiena su sojos padažu, apelsinais ir imbieru

WOK vištiena su sojos padažu, apelsinais ir imbieru

WOK daržovės su traškiais ryžių vermišeliais

WOK daržovės su traškiais ryžių vermišeliais

Kvietiniai makaronai su kiaušiniu ir kepsnys Teriyaki padaže

Kvietiniai makaronai su kiaušiniu ir kepsnys Teriyaki padaže

Vištiena su Teriyaki padažu ir įvairių daržovių salotomis

Vištiena su Teriyaki padažu ir įvairių daržovių salotomis