Glutamatas

Visos temos

 

 

<p style="text-align: justify;" justify;\"="">Glutamo rūgštis (glutamatas) (Glu ) – viena iš dvidešimties dažniausių aminorūgščių Žemėje. Glutamo rūgštis gerokai pagerina maisto skonį, tačiau sukelia alkio jausmą. Glutamatai - glutamo rūgšties druskos. Glutamo rūgštis (E620) ir jos druskos naudojamos konservuoti produktams ir maisto koncentratuose kaip skonio stiprikliai, suteikiantis umaminį skonį.

Natrio glutamatas

6 maisto ir kosmetikos chemikalai, kuriais mus nepagrįstai gąsdina

Nealkoholiniai kokteiliai

Per penkerius metus ketinama pasiūlyti sintetinį alkoholį, nesukeliantį pagirių

Parduotuvė

Ką reiškia ant maisto produktų esantys užrašai

Jis ir Ji

Kokie maisto produktai žudo jūsų libido?