Grilis

Visos temos
Grilis Kepame naminį mėsainį / Fotolia nuotr.
Grilis, grilio patiekalai – lauko kepsninėje, ant grotelių kepami patiekalai. Dažniausiai grilis naudojamas lauke šiltuoju metų laiku. Grilyje galima iškepti mėsą, žuvį, daržoves,grybus, net vaisius. Taip iškepta mėsa ar žuvis daug sveikesnė, nes nenaudojami papildomi riebalai, taip pat priklausomai nuo medžio anglių, kurios naudojamos, patiekalai prisigeria sodraus dūmų aromato.
Grilyje keptos krevetės

Vasaros pabaigos akcentas – ant grotelių keptos krevetės

Kiaulienos šašlykai

Marinuoti šašlykai su dviem padažais – norėsis kartoti vėl ir vėl

Triušienos mėsainiai su „Buffalo“ padažu

Triušienos mėsainiai su „Buffalo“ padažu: skonis išvers iš koto!

Donatas Karklius siūlo pasigaminti vasarišką kebabą su tzatziki padažu

Maisto tinklaraštininko idėja savaitgaliui: vasariškas kebabas su tzatziki padažu

Vytaras Radzevičius ir asociatyvi nuotr.

V.Radzevičius dalijasi lietuvišku grilio receptu: pasidovanokite sau šventę

Grilio šefas
Reklama

Inovacijos pasiekė ir grilio pasaulį: kepsnius galima kepti ir lietui lyjant, ir šalia kepsninės nebūnant

Upėtakis

Ant grotelių kepta žuvis su petražolėmis ir citrina, užburs skoninėmis savybėmis

Grilyje kepta vištiena ir ananasai

5 gardžiausi marinatai vištienai: nuo aštraus iki saldaus

Kepsninių verslo „Kamado Bono‘‘ įkūrėjas ir vadovas Tomas Petryla
Reklama

Iš profesionalo lūpų: ką reikia žinoti pirmą kartą stojant prie grilio