Ikrai

Visos temos
Ikrai Ikrai

Ikrai – žuvų ikrai vartojami maistui. Ikrų kokybę lemia ne tik žuvies rūšis, bet jos sugavimo vieta ir technologija.

Keisčiausi viešbutyje palikti daiktai

Nuo protezų iki raganavimo reikmenų: keisčiausi daiktai, keliautojų palikti viešbučiuose

Skrebutis su krevetėmis, ikrais ir majonezu

Ne visiems žinomas greit paruošiamas užkandis: nustebins paprastumu

Raudonieji ikrai

Rusijoje raudonųjų ikrų kainos pasiekė rekordines aukštumas artėjant šventėms

Sumuštinukai su ikrais

Ikrų skanaujame vis dažniau: patarimai, kaip juos patiekti, ir receptai

Vilniuje nusekusios Neries ir Vilnios upės

Aplinkosaugininkai pradėjo tyrimą dėl galbūt žūstančių lašišų ikrų Vilnioje

Juodieji ikrai

Gariūnuose vyriškis pardavinėjo juoduosius eršketinių žuvų ikrus: gresia bauda nuo 30 eurų

Pažaislio vienuolyno komplekse surengta egzotiška vakarienė

Egzotiška degustacija Pažaislio vienuolyne: Lietuvoje užaugintos krevetės, sraigių ikrai bei veganiški lašiniai

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Užgavėnių afrodiziakas – mieliniai blynai su ikrais. Silkė brusketoje su špinatais