Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ir juodai, ir baltai dienai“

Visos temos
„Ir juodai, ir baltai dienai“ „Pirmiausia duona“

Straipsnių ciklą „Ir juodai, ir baltai dienai“ įkvėpė naujoji „Gardėsio“ duonos šeima „Pirmiausia duona“, kurios sudėtyje tik tai, kas būtina.

 

V.Radzevičiaus ir O.Gasanovo teigimu, grilio sezonas lietuvių namuose, ant orkaitės grotelių ir grilio keptuvių, karaliauja visus metus

Keliautojai – V.Radzevičius ir O.Gasanovas – apie maistą, kuris grąžina kelionių prisiminimus: kviečiame gaminti kartu!

V.Radzevičiaus ir O.Gasanovo amerikietiška vakarienė

Pildome amerikietiškų produktų atsargas ir repetuojame virtualią Orijaus ir Vytaro vakarienę

Ilona Balsytė

Kino ir teatro aktorei I.Balsytei dėkingumas yra baltos dienos jausmas

Rytis Juozapavičius

R.Juozapavičius: „Norėčiau, kad kiekviena diena būtų gera“

Justinas Burokas

Psichologas psichoterapeutas J.Burokas: „Juoda ir balta – lyg barometras žmogaus brandai“

M.Čepulis paskutinį rudens mėnesį vadina prasčiausiu laiku fotografijai

M.Čepulis: „Stipresnio dėsnis galioja ne vien miške, visuomenėje – taip pat“

Rimantė Kulvinskytė

R.Kulvinskytė – apie nostalgišką tėvų ir karantino virtuvę

T.Aleknavičius lietuvius apibūdina kaip duonos valgytojų tautą, kurios įpročius keičia laikmetis

„Gardėsio“ duonos produktų vystymo vadovas T.Aleknavičius: „Skonio receptoriams pailsinti kartais norisi paprastumo“