„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Jautiena

Visos temos
Jautiena „Biovelos“ nuotr./Jautiena

Jautiena – galvijų (karvių) mėsa. Tai viena iš pagrindinių mėsos rūšių, plačiai naudojamų Australijoje, abiejose Amerikose, Europoje.

Jautiena
Reklama

Nieko tobuliau pietums nesugalvosit – sausai brandinta jautiena

Makaronų apkepas

Makaronų apkepas su jautiena – nepaliks abejingų

Jautiena su grybų padažu

Gurmaniška vakarienė per 15 minučių: jautienos išpjova su grybų padažu

Kepta jautiena
Reklama

Ant stalo karaliauja jautiena: kaip ją pagaminti lengvai ir su įkvėpimu

Kepta jautiena
Reklama

Ant stalo karaliauja jautiena: kaip ją pagaminti lengvai ir su įkvėpimu

Sumuštiniai su jautiena

Kreminio padažo jautiena ant traškios duonos

Maltinukai su karamelizuotais svogūnais

Jautienos maltinukai su karamelizuotais svogūnais

Trinta daržovių sriuba su jautiena

Trinta daržovių sriuba su jautiena

Jautienos kepsnys.

Jautienos didkepsnis: sultingas ir nepamirštamas