Jogurtas

Visos temos
Jogurtas Karališkas jogurtas

Jogurtas – rauginto pieno produktas, kuris susidaro bakterijoms fermentuojant pieną. Dažniausiai pasitaikantis jogurtas yra gaminamas su bakterija Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus.

Varškės pyragas
Reklama

Skaniausias pasaulyje varškės pyragas, kuris dings greičiau, nei spėsite paragauti

Sluoksniuotas desertas su varškės kremu
Reklama

Pieno produktų specialistė pasidalino originaliais varškės ir kefyro receptais: sunaudosite visus likučius, o valgysite sveiką patiekalą

Jogurto ir aviečių desertas

Gaiviai popietei – gardumu stebinantis aviečių ir jogurto desertas

Suvlakis

Graikija jūsų lėkštėje: du klasikiniai suvlakio receptai

Kefyro ir agurkų sriuba

Bulgariška šalta sriuba su agurkais ir graikiniais riešutais

Valdorfo salotos

Gaivios ir sveikos: keturių žingsnių Valdorfo salotos jūsų vasaros vakarui

Riešutų sviesto ledai

Sveiki ir beprotiškai gardūs: 3 naminių ledų receptai

Graikiškas jogurtas

Produktas, kurį mėgo šumerai, o dabar dievina Kim Kardashian

Pieno produktai / R.Laužikas ir D.Mickeliūnienė
Reklama

XIX a. puoselėtos Lietuvos dvarų pienininkystės tradicijos išsaugotos iki šių dienų: ar žinote, kokia tai produkcija?