Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2017-11-23 16 val.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas su „lardo di colonnata“

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: Ei, o ką tuose labai itališkuose patiekaluose veikia lašinukai?

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Itališka moliūgų versija: kas pasakė, kad tinka tik sriubai?

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Itališkas požiūris į baklažanus: išvaikys rudens depresiją

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei alyvuogių aliejaus gimimo momentai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: alyvuogių aliejus gimsta dabar. Ar tikrai viską apie jį žinome?

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei įvairių skonių alyvuogės

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: stalo alyvuogės aperityvui. Kaip jas patiems marinuoti „in salamoia“ arba įdaryti

Jurga ir Paulius Jurkevičiai pristato patiekalus su džiovintais pomidorais

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: vasaros saulėje džiovinti pomidorai. Ką su jais veikti rudenį?

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir pikantiškoji nduja

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: Europa žavisi mėsos kremu – nduja. Mokomės suprasti jo aštrias paslaptis

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruošta pasta

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: 2 Kalabrijos naminės pastos patiekalai. Su sinjoros Dianos rankų šiluma

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Paprikos: spalvota vitaminų bomba