Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-04-05 19 val.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: artišokas – itališkų Velykų karalius. Alla romana ir su pasta

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gamintas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Nepakeliamai dietiška pankolių lengvybė: grilyje ir su pasta

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gamintas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: rožinis rizotas – nuo gripo ir blogos nuotaikos

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruošta lazanija

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: jūros gėrybių lazanija ir itališkas desertas „sbricciolata“

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei pankoliai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Žiemos slaptažodžiai: radicchio ir finocchio. Dvi skonio ir sveikatos bombos

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Italijos reveransas Lietuvai: patriotiška lazanija ir trispalvės daržovės

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: pribloškianti juodojo rizoto magija ir plikytų pyragaičių lengvybė

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Parmigiana ir castanjolės: belaukiant kaukių karnavalo dar kartą sočiai, bet be mėsos

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei vaizdai iš sūrinės

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Mokomės suprasti buivolių pieno mocarelą