Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-08-02 19 val.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: jūros gėrybių sutramdymas „fritto misto“ ir Toskanos „friselle“

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas desertas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: 2 nesudėtingi itališki desertai su braškėmis

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Itališkos ryžių salotos: su kiaušiniu ir ananasais

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Midijos: du sveikiausi ir greičiausi paruošimo būdai

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: „caponata“ ir „peperonata“ Kalabrijos būdu. Naujas vaidmuo bulvei

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Kalabrijos skanėstai: „pesce spada“, baklažanai, Tropėjos svogūnai

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas rizotas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: rizotas su Tirėnų jūros omarais ir jų „carpaccio“

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštos salotos

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Moliūgų žydėjimas: spagečiai, žiedai, cukinijos, krevetės

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: rozmarinų „bruschetta“ su gaiviomis itališkomis salotomis „insalatona tonno“