Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-10-04 19 val.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Magiška šefo Franco skonio formulė: ingredientų mažai. Bet kokybiškų!

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: naujas baravyko rūbas – spalvingoji „caprese“ elegancija

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų židinyje ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Išpjova žarijose, laužo aromatas ir voveraitėmis įdarytas pomidoras

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošta pasta

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Lietuviški sūriai ir uogos. Klaidos gaminant brangios pastos patiekalus

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: ungurys ir starkis Nidoje. Itališkai pagaminti žuvies patiekalai

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: itališkai marinuota antis su serbentų džemu. Kaip antieną suminkštinti ir įkvėpinti

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: geltona, oranžinė, raudona. Pastos trio su lietuviškais pomidorais

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: serbentai, voveraitės, krapai, varškės sūris. Ir visa tai tampa Italija