Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-11-26 13 val.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Kaip nesugadinti riešutų gaminant pesto: 5 šefo patarimai

Premijos įteikimas

Įvertinimas Neapolio picerijoms – iš 15min apžvalgininkų rankų

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Sicilija: pamirškite mafiją! Eikite valgyti! (su arabiškais skonio motyvais)

Jurga ir Paulius Jurkevičiai su Palermo miesto meru Leoluca Orlando

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Pietaujame Palerme pas merą: įdarytos sardinės ir baklažanų suktinukai

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gamintas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. „Novello“ – naujas alyvuogių aliejus. Ką su juo gaminsime?

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. „Kunigų smaugikai“: patiekalo pavadinimas žiaurus, skonis – nuostabus

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Kaip gimsta Apulijos burata ir ką su ja daryti virtuvėje

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gamintas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Šis tas iš (mūsų) karalienės Bonos repertuaro: „ausytės“ ir midijų pasaulis

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Kodėl imperatorius Neronas valgė daug porų?