Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-03-07 19 val.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: įdarytos cukinijos ir antivirusas – karčių žolių asorti

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Romoje mėsytė pati burnon įšoka: „saltimbocca“ atvejis

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: patriotizmo kupinos „fritelle“ ir kapsaicino pritvinkęs desertas Valentino dienai

Jurga ir Paulius Jurkevičiai, jų svečias ir vakarienei gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Legendinė „amatriciana“ ir troškinta jaučio uodega

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Itališka žiemos „frittata“ su artišokais ir aštria pažande bei daržovės pastelėje

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gamintas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Nusibodo steikai? Italai renkasi „tagliata di manzo“ – jautienos nugarinės kepsnį

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Žiema be kalorijų. Artišokas žydiškai, kalafioras – itališkai

„Pitti Uomo“ vyrų mados savaitė

Florencijos vyrų mados savaitė. Egoistas keičia būvį. Svarbiausia – išsaugoti tvarią gamtą