Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-05-09 19 val.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Paelja ar rizotas? Panašumai ir skirtumai. Ir šiltos aštuonkojų salotos su artišokais

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Kuskusas „alla siciliana“. Du Sicilijos receptai – vegetariškas ir su jūros gėrybėmis

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Buona Pasqua! Velykų stalui – du menkės patiekalai itališkai

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštos salotos

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Kaip nesusipykti su aštuonkoju: 10 patarimų ir 2 receptai – salotos ir rizotas

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Gaminame su šefu Andrea – Kampanijoje, kur ganosi buivolės. „Ravioli“ ir „paccheri“

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Rago formos paprika: pietums – įdaryta mascarpone. Vakare – aštrūs pieštukai lieknėjimui

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Ko nežinojome apie midijas? Kad jos gardinamos laurais. Tuno „carpaccio“ cukinijų patale

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Itališki balandėliai? Violetiniai! Apelsinų insalata – kraujo spalvos

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas skanėstas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Karnavalo spurgos ir tikra kalorijų bomba – bigne su grietinėle