Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-09-12 19 val.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Juodo maisto magija: voveraitės, polenta, risotto

 Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Rūkytas Nidos ungurys ir ešerys, šokoladinė mėta kitaip – pastos padaže

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Keturių grybų rizotas ir šviežia kalendra kvepianti brusketa

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Žolinės šventei – kvapnios žolės, švieži šaltalankiai, Dzūkijos grybai

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. „Carbonara“ su lepeškomis ir itališkas grikių renesansas

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Italija be alyvuogių aliejaus? Taip, važiuojame į Alpes

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Karštą vasarą – pupelės aštriuoju Kalabrijos būdu

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gamintas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Zenzero. Imbieras – neįkainojama kalio taupyklė. Su ryžiais ir šviežių figų džemu

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gamintas ledo kokteilis

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Numalšinti troškulį Romoje? Prego, štai: granita ir grattachecca