Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-11-07 19 val.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Reveransas Helovinui: moliūgai koldūnuose ir vištienos pjausny

Paulius, Jurga ir Simonas Jurkevičiai

„AmorRoma“ – net dvi naujos Jurkevičių knygos padės atrasti Amžinąjį miestą

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Veršienos dešrelės. Su spagečiais ir šašlykuose, su itališkais lašinukais „guanciale“

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: itališki bulvių kukuliai „gnocchi“. Ir kaip netradiciškai pagardinome vištą orkaitėje

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Aštuonkojai su „Novello“ aliejumi. Kurie laimi – pagaminti Kalabrijos ar Kampanijos būdu?

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Kalabrijos delikatesai: „pasta filea“, violetiniai Tropėjos svogūnai, bergamotės

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Midijos: pomidorų krepšelyje su kuskusu ir pikantiškoje pupų „insalata“

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai su kalmarais

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: kaip paruošti kalmarą sultingai? „Risotte“, grilyje, su San Marzano pomidorais

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Skanios ir prabangios itališkos vestuvės: cukinijų žiedai ir lašiša