Naujienos ankstesnės nei 2020-02-06 19 val.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: naminis vištų kepenėlių paštetas ir spagečiai su kepenėlėmis

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Be „peperoncino“ žiemą – niekaip. Spagečiai su moliuskais ir brokolių lapai pikantiškai

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Legendinę žuvies sriubą gamina Toskanos šefas ir salotų „balandėliai“ pupelių šiupinyje

Florencijos „Pitti Immagine Uomo“ vyrų mados savaitė

Florencijos „Pitti Immagine Uomo“ mados savaitės žinia: vyrų spintoje drabužiai ir aksesuarai – iš perdirbtų atliekų

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. 2 antigripinai: ne paprastos, bet rokoko „baronkos“ ir labai karti cikorija

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Sunaudokime po švenčių likusią mėsą, grybus: polenta ir papardelės su ėriena ir aviena

Jurga Jurkevičienė

Jurga Jurkevičienė: Riebi kiaulės koja ant švenčių stalo. Kodėl italai ją valgo per Naujuosius?

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Naujųjų stalo egzotika: kalmarų skonio fiesta

Jurga Jurkevičienė

Jurga Jurkevičienė: Roma, mano meile, kodėl per šventes kai kurios moterys nelaimingos?