Naujienos ankstesnės nei 2018-12-30 8 val.
Šventinė pozole – tiršta „sriuba“ su kiauliena ir kukurūzais, patiekiama su įvairiais garnyrais

Kalėdos Meksikoje: tradicinių patiekalų kupina šventė nuo gruodžio iki vasario

Laima Kybartienė

Laimos Kybartienės Kalėdų tradicijos: talentingų anūkų programa ir jos firminis jautienos kepsnys

auGalingi patiekalai

auGalingas pirmadienis: pyragėliai su lęšiais ir veganiški kalėdiniai triufeliai

Netradiciniai patiekalai Kalėdų stalui

Nebijantiems naujų skonių: kalėdiniai patiekalai iš Pietų Afrikos lietuviškam stalui

Renata Ničajienė ir jos keptas meduoliais kvepiantis varškės pyragas

Renatos Ničajienės „Sezoninių skanumynų istorijos“: meduoliais kvepiantis varškės pyragas Kalėdoms

Keptas avienos kumpis

Kalėdų stalui – keptas ėrienos kumpis, marinuotas su medumi

Vytaras Radzevičius ir kalėdinis Salomėjos vyniotinis

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: lengvas kaip sniegas kalėdinis Salomėjos vyniotinis

Keptas viščiukas su klevų sirupu

Paprasta ir skanu: keptas viščiukas su klevų sirupu šventiniam stalui

Tinklaraštininkės Rūta ir Asta bei jų gamintas tortas

FeedMySister receptas: šventinis šokoladinis tortas su kokosais