Naujienos ankstesnės nei 2019-12-08 14 val.
Šventinių patiekalų duetas

Ruošiamės šventėms, bet galima ragauti ir anksčiau: špinatiniai makaronai ir Kuršėnų vyniotinio variacija

Kalėdinių skanėstų dvejetas

Lietuviškų patiekalų duetas Kalėdoms: kepta antis su grikiais ir aguonų vyniotinis

Gian Luca Demarco su renginio svečiais

3 kalėdiniai virtuvės šefo Gian Lucos Demarco receptai: ilgai neužtruksite, bet valgytojus nustebinsite

Kalėdiniai sausainiai

Tarptautinė sausainių diena: 20 receptų – nuo greitų kasdienių iki rafinuotų šventinių

Renata Ničajienė ir jos kepti sausainiai

Renatos Ničajienės „Sezoninė virtuvė“: šokoladinės sezamų žvaigždės advento startui

Vytaras Radzevičius ir jo ruošta mišrainė

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: šabalbonų mišrainė, puikiai tinkanti šventiniam stalui

Dekoruoti meduoliukai

Jau planuojantiems Kalėdų stalą: maisto ekspertė dalinasi 3 kepininių receptais

Knygos apie Meksiką viršelis ir meksikietiškas Trijų Karalių pyragas

Knygos „Meksika, mano meile“ autorės receptas: autentiškas meksikietiškas Trijų Karalių pyragas

Ilka Adams ir Andrius Pauliukevičius Namibijoje

Ilkos Adams ir Andriaus Pauliukevičiaus žiemos šventės: kaip jos atrodo 35 laipsnių Namibijos karštyje