Naujienos ankstesnės nei 2022-10-15 21 val.
Kalėdinis keksas su aguonomis ir džiovintais vaisiais

„Aurimėlio virtuvė“: kalėdinis keksas su aguonomis ir džiovintais vaisiais

Silkė pataluose

15 laiko patikrintų silkės patiekalų: nuo silkės „pataluose“ iki marinuotos

Kepta antis

Ekspertė pataria, kaip paruošti ir iškepti sultingą antį. 3 puikūs receptai

Nida Degutienė ir jos keptos saldžiosios bulvės su cinamonu

Nidos receptas: šventinis garnyras – keptos saldžiosios bulvės su cinamonu

Virtinukai su grybais

V.Radzevičius dalijasi uošvės šventiniu virtinių su baravykais receptu

Silkė su šilauogėmis ir čiobreliais

Naujovių mėgėjams – 3 skoniu nustebinsiantys silkės receptai

Tradiciniai kūčiukai

10 patarimų kūčiukų kepėjams: apie tradicinius, pagerintus, traškumą ir saldumą

Šventinių veganiškų patiekalų duetas

Nori – gali atrasti: grybų paštetas ir veganiški imbieriniai sausainiai

Kepamas kalakutas

10 patarimų renkantis paukštį Kalėdų stalui: kokio dydžio, kiek ir kaip kepti?