Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2022-12-09 10 val.
Keptų traškių bulvių garnyras

Keptų traškių bulvių garnyras su sūriu, idealus prie bet kokio kepsnio

Kalėdiniai meduoliai

Produktai, kuriais verta apsirūpinti prieš kepant meduolius. Ką verta žinoti?

Silkės užkandis

3 modernūs silkės užkandžiai: deriniuose – avokadai, kaparėliai, mangai

Meduoliai

Minkšti ir kvapnūs meduoliai, kurių tešlą reikia brandint bent savaitę

Trupininis pyragas su spanguolėmis

Savaitgalio valgiaraštis: nuo lengvų patiekalų iki prieššventinių repeticijų

Asta Černė ir jos klasikinis medaus tortas su citrinomis ir imbierais

Tinklaraštininkės Astos Černės klasikinis medaus tortas su citrinomis ir imbierais

Brandintas pyragas
Reklama

Metas pradėti ruošti Kalėdų stalo puošmeną – brandintą pyragą: specialistė dalijasi sutaupyti padėsiančiais patarimais

Brandintas Kalėdų pyragas

Verta kepti jau dabar: ypatingas kalėdinis pyragas, kuris subręs iki švenčių

Kalėdinis keksas su aguonomis ir džiovintais vaisiais

„Aurimėlio virtuvė“: kalėdinis keksas su aguonomis ir džiovintais vaisiais