Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2022-12-19 14 val.
Marinuotos keptos stintos

„Aurimėlio virtuvė“: marinuotos keptos stintos – vaišėms ir dovanai

Virškinimo sutrikimai

Sveikatos problemos prie šventinio stalo: kaip jų išvengti ir ką turėti vaistinėlėje

Kepta višta

Kalėdoms – kalakutas, žąsis, antis ar višta? Ekspertė – apie kiekvieno ypatybes

Kūčiukai

Kokios šventės be kūčiukų: simbolika, naudingi patarimai ir net 5 skirtingi receptai

Šventinis džemas

Greitai paruošiamas kalėdinis džemas, kuris taps ir puikia dovana

Balta mišrainė

Kulinarijos ekspertai – apie nemirtingą baltąją mišrainę: ką verta žinoti?

Varėnos Kalėdų eglė

Kalėdų Varėnoje laukimas: tęsė unikalią tradiciją ir įžiebė tikrą gyventojų dovanotą eglę

Prienų Kalėdų eglė

Prienuose įžiebta beveik 12 metrų kraštiečių užauginta žaliaskarė

Šokoladinis vyniotinis

Šventinis desertas – drėgnas ir gardus vyniotinis: geriausi receptai