Naujienos ankstesnės nei 2017-09-05 10 val.
Alaus taurės

Ne visos stiklinės vienodos: kaip teisingai parinkta taurė nulemia alaus skonį

Pakruojo dvaras

5 unikalios Lietuvos vietos, kurias turite aplankyti dar šią vasarą

Aukštaitija

Kodėl lietuviškas alus vadinamas autentiškiausiu Europoje

Vyriausiasis „Kalnapilio“ aludaris Ričardas Barakūnas

Ekspertas: prie maisto reikia derinti ne tik vyną, bet ir alų

Vienas iš baro „Prohibicija“ įkūrėjų Tomas Josas

Įdomybės: kodėl Dzūkijoje niekas nevirė alaus, o aukštaičiai kasdien valgė alaus sriubą

Vaizdas nuo Vilkakalnio apžvalgos bokšto

Ar žinojote, kaip susijęs ledynmetis ir aukštaitiškas alus?

Kalnapilio alaus darykla

Be ko buvo neįsivaizduojamas Aukštaitijos dvaras: čia ne tik gražiausi žirgai žvengė

Apie alaus kilmę „Kalnapilis“ pasakoja papildytoje realybėje

Apie alaus kilmę „Kalnapilis“ pasakoja papildytoje realybėje

JAV vėliava

„Biovela Group“ ir „Kalnapilio-Tauro grupė“ tikisi didesnių pardavimų JAV