Naujienos ankstesnės nei 2021-11-25 14 val.
Ant grotelių keptos dorados

Savaitgaliui – pavasariški žuvies patiekalai: tiks ir jungsiantiems orkaitę, ir kursiantiems grilį

Tradiciniai žydų patiekalai

Lietuvos žydų virtuvė: įdarytas karpis, kugelis ir madingieji beigeliai. Autentiškos „challah“ receptas

Lašiša su  „Teriyaki“ padažu

Dietistė V.Kurpienė: žuvyje esančios Omega-3 riebalų rūgštys ir vitaminas D stiprina imunitetą, padeda išvengti pavojingų ligų

Kapoti karpio kepsneliai su bulvių koše

„Aurimėlio virtuvės“ receptas: kapoti karpio kepsneliai su bulvių koše

Įdarytas karpis

Ekspertai papasakojo, kaip ruošti karpį: 3 nesudėtingi šios žuvies receptai

Azijietiškos karpio juostelės

Karpio „aukso amžius“: kaip lengvai nukaulinti šią žuvį ir paruošti ją išrankiausiam skoniui?

Lina Barčaitė ir Liucina Rimgailė

Krakmolu apklotas, terijakiu apkamšytas: karpio paruošimo būdas, kurį išbandę prie senų įpročių negrįšite

Lina Barčaitė ir Liucina Rimgailė

„Druska ir pipirai“: gastronominė kelionė į Aziją – bekaulis karpis terijakio ir medaus padaže

Aurelija Gurskienė

Neįprasta, bet labai gardu: virtinukai su karpiu