Per Kalėdas skaitykite kartu. Prenumeratai -50%
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-03-08 20 val.
Kava

Kava be cukraus – misija įmanoma?

Smėlio barstytuvas

Lietuvos mokslininkai: ar druską ir „ledo siaubą“ gali keisti sūris bei kavos tirščiai?

Anna Vanska

Ekspertė apie metus kavos ūkiuose: ant pakuotės išvydę savo vardą ūkininkai net apsiašarodavo

Vilniaus knygų mugėje gastronomijos knygas pristatysiantys autoriai

6 Vilniaus knygų mugės renginiai, kurių verta nepraleisti besidomintiems gastronomija

Kavos pupelės

Kokios rūšies ir šalies kavos pupeles rinktis? Pataria ekspertai

Rimos gyvenimas Etiopijoje

Aistra kavai Rimą nuvedė į tokią vietą, kurios net nėra žemėlapyje

Piešimo pieno puta čempionato akimirka

Kiek galima išgerti kavos per dieną? Pataria ekspertai

„Vilnius Coffee Festival 2019“ vykusio čempionatų finalo akimirka

Į pasaulio kavos čempionatus Lietuva siunčia baristas ir IT specialistą

„Vilnius Coffee Festival“ akimirka

Vanduo, plikymas, malimas – net ir tai gali pakeisti kavos skonį