„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Kebabai

Visos temos
Kebabai Recepto autorės nuotr./Vištienos kebabai

Kebabas – patiekalas, labai plačiai paplitęs Islamo virtuvėse, kurio pagrindinė sudedamoji dalis yra mėsa. Dažniausiai pasitaikantis terminis apdorojimas yra (ap)kepimas ant iešmo, tačiau egzistuoja ir kitos variacijos.

 

Kebabai

Užgniaužusi kvapą Europa laukia sprendimo dėl kebabų ateities

Donatas Karklius siūlo pasigaminti vasarišką kebabą su tzatziki padažu

Maisto tinklaraštininko idėja savaitgaliui: vasariškas kebabas su tzatziki padažu

„Jammi“ savo patiekalus keps „ant saulės“

Kebabus bus galima valgyti tvariai: tinklas „Jammi“ savo patiekalus keps „ant saulės“

Kebabas

Nestandartinis bendrųjų žinių testas: 10 klausimų apie kebabus

Aptikta nešvara

Nešvara ir apsinuodiję klientai: laikinai sustabdyta kebabinės veikla

Ąžuolas Žvagulis su žmona, Andrius Užkalnis

Ąžuolas Žvagulis atidarė „pasaulietišką“ kebabinę: Užkalnio įvertinimas ir tūkstančiai lankytojų

Kylianas Mbappe

Prancūzijoje – Kyliano Mbappe kebabo skandalas

Ąžuolas Žvagulis su šeima

Ąžuolas Žvagulis plečia savo verslą: „Netrukus pakviesiu į naują vietą“