„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Kefyras

Visos temos
Kefyras Kefyras

Kefyras – fermentuotas pieno gėrimas, kurį sugalvojo Kaukazo srities piemenys, pastebėję, kad šviežias pienas, laikomas odiniuose maišeliuose, rūgsta, ir virsta visai kitu gėrimu. Piemenys šiuos maišelius kabindavo tarpduriuose – taip praeinantys žmonės geriau suplakdavo maišelių turinį.

Sluoksniuotas desertas su varškės kremu
Reklama

Pieno produktų specialistė pasidalino originaliais varškės ir kefyro receptais: sunaudosite visus likučius, o valgysite sveiką patiekalą

Berta Garuckė su dukra.
Reklama

Berta Garuckė dalijasi trimis receptais mokyklinukų pietų dėžutei: valgys net išrankiausieji

Julija Vosylė ir jos varškėtukai
Reklama

Julija Vosylė dalijasi trimis pusryčių receptais su pieno produktais – daugiau jų praleisti nesinorės

Berniukas
Reklama

Meilė nuo pirmo gurkšnio: lietuviškas kefyras – sveikatai ir grožiui

Šakninės daržovės

Supermaistas: kas tai ir kodėl jis svarbus?

Kefyro ir agurkų sriuba

Bulgariška šalta sriuba su agurkais ir graikiniais riešutais

Moteris apsipirkinėja.
Reklama

Iš kefyro – ne tik šaltibarščiai: ką galime iš jo gaminti ir kuo skiriasi nuo rūgpienio

Blynai

Maži pasipūtėliai: blynelių su kefyru paslaptis

Mama su dukra.
Reklama

Testas. 10 klausimų apie pieną – ar teisingai atsakysite bent pusę iš jų?