Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keksiukai

Visos temos
Keksiukai Fotolia nuotr./Ugningi keksiukai.

Keksiukai – tam tikra duonos ar pyrago rūšis, kepama individualiomis mažomis porcijomis. Juos buvo pradėta kepti 10-ąjame amžiuje.

Keksiukai dažniausia dekoruojami įvariais spalvingais ir aromatingais glajais ir pabarstais.

 

 

Odetos keksiukai su bananais

Odetos keksiukai su bananais: drėgni, minkšti ir aromatingi

Cukinijų ir morkų keksiukai

Cukinijų ir morkų keksiukai: tiesiog tirpsta burnoje

Mini kišai

Mini kišai keksiukų skardoje: puikūs pusryčiai į ranką

Keksiukai su sūriu

Omleto keksiukai su olandišku sūriu ir kumpiu

Keksiukai su feta ir žiediniais kopūstais

Pikantiški keksiukai su feta ir žiediniais kopūstais

Keksiukai su uogomis

Keksiukai su uogomis: tirps burnoje

Ant medinės lentelės“ autorė Kristina Pišniukaitė-Šimkienė
Reklama

Ką dėti į pikniko krepšį? Du „Ant medinės lentelės“ receptai, kuriuos kartosite kiekvieną vasarą

Vaikas gamina

Užduotis gaminantiems ir ne tik: štai ką reikia suskaičiuoti

Pomidoriniai keksiukai ir pomidorų džemas

Pomidoriniai eksperimentai: džemas su rozmarinais ir pikantiški keksiukai