Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2013-05-10 14 val.
Drėgnas šokoladinis cukinijų keksas

Kulinarinės gudrybės: kaip iškepti tobulą keksą

Apkepti koldūnai

DIENOS RECEPTAS

Trinta sriuba su skrebučiais

Kulinarinės idėjos: trintų sriubų pagardai

Duona

Kepti duoną namuose jau nemadinga? Nesutinkame!

Kūčiukai

Edukaciniuose užsiėmimuose vaikus moko išsikepti kalėdaičių

Makaronai

Gaminame kiniškoje keptuvėje

Laura Blaževičiūtė, Beata Nicholson ir Rima Olberkytė-Stankus

Beata Nicholson kviečia kepti pyragus, o už juos gautas lėšas aukoti „Išsipildymo akcijai 2012“

Salotos su burokėliais

Gurmaniški patiekalai iš burokėlių