Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2013-09-24 12 val.
Jūros žuvį žalią galima valgyti, jei ji iškart buvo sušaldyta į kaulą

Kaip žuvį tinkamai sūdyti, kepti ir virti?

Pusryčiai

Retesni kiaušinių gaminimo būdai

Šašlykai

Kaip iškepti burnoje tirpstančią mėsą ir žuvį

Naminis mėsainis

Kaip iškepti puikų naminį mėsainį

Dešrelės ant laužo

Kepame ant laužo!

Ant grotelių kepama mėsa

4 taisyklės, kaip iškepti gerą kepsnį ant grotelių

Trečius metus veikiančio restorano „Grill Inn“ lauko terasą vilniečiai neretai renkasi ir minėdami svarbiausias gyvenimo šventes

Senamiesčio širdyje – gardūs patiekalai kepti ant žarijų ir gyva muzika

Didkepsnis

5 taisyklės, kaip iškepti gerą didkepsnį

Bulvių šašlykai

Šašlykų puota lieknėjantiems ir vegetarams