Kepiniai

Visos temos
Kepiniai Kepiniai

Kepiniai – maisto produktai, kurie pagaminti kepant, tai yra naudojant orkaitę, kuri šildo produktą iš visų pusių. Šis terminas dažniausiai asocijuojamas su maisto produktais, kurie yra pagaminti iš tešlos, pavyzdžiui, duonos, pyragų, sausainių, bulvių košės, picos ir kitų kepinių rūšių.

Kepiniai yra labai platus maisto kategorijos spektras, ir jie gali būti saldūs arba sūrūs.

 

Pyragas

Pyragas be miltų: ar galite patikėti?

Mieliniai maži štrudeliai su migdolais

Gal ko nors skanaus? Mieliniai štrudeliukai viršys visus lūkesčius

Daržovių pyragas

Daržovės traškiame vokelyje – sotus patiekalas be mėsos

Sūrio pyragas su marcipanais

Tobulas šventėms: sūrio pyragas su marcipanais

Panettone pyragas

10 geriausių kalėdinių desertų receptų: tirps burnoje!

Kūčių stalas

Tradiciniai Kūčių patiekalai: 7 receptai, kurie išgelbės šventinį stalą

Kūčiukai

Jei dar nespėjote išsikepti kūčiukų: patarimai ir 5 patikrinti receptai

Kalėdinis Linzer sausainių vainikas

Kalėdinis Linzer sausainių vainikas: ir stalui papuošti, ir į svečius nusinešti

Sėklų, riešutų, džiovintų vaisių ir bolivinių balandų keksas

Norintiems sveikiau: sėklų, riešutų, džiovintų vaisių ir bolivinių balandų keksas