„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Kepsniai

Visos temos
Kepsniai Kiaulienos kepsnys

Kepsniai – keptas mėsos pjausnys. Gali būti kepamas iš kiaulienos, vištienos, jautienos ar kitos mėsos. 

Kepsniai dažniausia pateikiami su garnyru ir daržovėmis.

 

Odetos vištienos kepsniai su marinuotais agurkėliais

Odetos vištienos kepsniai su marinuotais agurkėliais: sultingi ir kvapnūs!

Troškinti kiaulienos sprandinės kepsniai su kopūstu

Vaidos troškinti kiaulienos sprandinės kepsniai su kopūstu – burnoje tirpstantys

Jautienos kepsnys.

Jautienos didkepsnis: sultingas ir nepamirštamas

Grilio šefas
Reklama

Inovacijos pasiekė ir grilio pasaulį: kepsnius galima kepti ir lietui lyjant, ir šalia kepsninės nebūnant

Kepsninių verslo „Kamado Bono‘‘ įkūrėjas ir vadovas Tomas Petryla
Reklama

Iš profesionalo lūpų: ką reikia žinoti pirmą kartą stojant prie grilio

Kepsninių verslo „Kamado Bono‘‘ įkūrėjas ir vadovas Tomas Petryla
Reklama

Kepsninių verslo „Kamado Bono“ įkūrėjas atskleidė, kokias klaidas dažniausiai darome prie grilio

Grilyje kepti kiaulienos sprandinės kepsniai

Vaidos kiaulienos sprandinės kepsniai: stulbinantis rezultatas

Ekskursija ekologiniame Kinderio limuzinų ūkyje

Limuzinų ūkio šeimininkas: „Augini dvejus metus ir per 5 minutes, kol į cechą nuvarysi, gali viską sugadinti“

Grilinta kiauliena.
Reklama

Tapkite grilio meistrais – tobuli kepsniai iš riebesnės ir liesesnės kiaulienos