„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Naujienos ankstesnės nei 2023-06-06 15 val.
Grilyje kepta mėsa
Reklama

Grilio naujienos – didžiausiems gurmanams: marinuoti kepsniai, šašlykai ir šonkauliukai

Kiaulienos kepsnys
Reklama

Kaip išsikepti didelį mėsos kepsnį, kad būtų gardus ir sultingas

Šefas restorano virtuvėje

Virtuvės šefai įvardijo, kokių patiekalų nekenčia ruošti. Gal būtent juos užsisakot?

Vilniaus restorano atidarymo svečiai

Griausmingas vakarėlis Vilniuje – ryškiausios garsenybės, baras-scena ir T.Swift žavėjęs maistas

Šventinis įdarytas kalakutas

Šventiniam stalui – keptas kalakutas, žąsis, antis, o gal višta: didysis receptų rinkinys

Kiaulienos kepsnys

Ant Kalėdų stalo – kiauliena, jautiena, veršiena ar ėriena: 25 puikūs receptai

Paukštiena su padažu

Aromatingas spanguolių ir vyno padažas, kuris tiks prie bet kokio kepsnio

Greta Drazdauskaitė

Su patirtim žymiam restorane Londone Greta grįžo į Vilnių: apie stereotipus, gerus kepsnius ir kas žavi Lietuvoje

Veršienos kepsnys

Ant grilio kepta veršiena: toks didkepsnis – tai skaniausia, ką valgysite šią vasarą