Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kęstutis Cicėnas

Visos temos

Kęstutis Cicėnas – lietuvių aktorius, gimęs 1993 m. Vilniuje. Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, įgijo vaidybos bakalauro laipsnį.

Kęstutis Cicėnas yra jaunosios kartos teatro aktorius, sukūręs daugiau nei 15 vaidmenų ir vaidina tokiuose spektakliuose kaip „Kankinys“, „Apvalytieji“. Jis taip pat yra dalyvavęs įvairiose kino ir teatro produkcijose ir yra žinomas už savo darbą filmuose ir spektakliuose, tokiuose kaip „Tu man nieko neprimeni“.

„Tu man nieko neprimeni“

„Tu man nieko neprimeni“ komanda – atvirai apie intymias scenas: tokios patirties nesitikėjo

Kęstutis Cicėnas komedijoje „Šeima“

Šiurpių komedijoje suvaidinęs K.Cicėnas: „Bus įdomu pamatyti, ką priimprovizavome su E.Vėlyviu“

Marijos Kavtaradzės filmas „Tu man nieko neprimeni“

„Tu man nieko neprimeni“ aktorius Kęstutis Cicėnas: „Už gestų kalbos jaučiausi ne toks nuogas“

„The Chemical Brothers“

Grupė „The Chemical Brothers“ klipą filmavo Lietuvoje: jame – ir Š.Banevičius su K.Cicėnu

Filmo „Tu man nieko neprimeni“ akimirkos

Filmo „Tu man nieko neprimeni“ aktoriai: „Melas, kad santykiams pakanka tik mylėti vienas kitą“

Greta Grinevičiūtė ir Kęstutis Cicėnas

Filmo „Tu man nieko neprimeni“ aktoriai – apie aseksualumą, intymias scenas bei ko išmoko iš savo personažų

Spektaklio „Miegantys“ spaudos konferencija

Prabilo O.Koršunovo spektaklio „Miegantys“ aktoriai: žodis „kalė“ nėra vartojamas norint įžeisti

Naujasis Benas – Kęstutis Cicėnas spektaklyje „Kankinys“

Kęstutis Cicėnas apie savo naują vaidmenį: man įdomiausia, kad jis nėra iki galo žmogus

G.Jarzynos spektaklio LNDT repeticija

LNDT spektaklis „Soliaris 4“ – apie paslaptis, kurios slepiasi ne kosmose, o mūsų pasąmonėje