„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Kiaulienos nugarinė

Visos temos
Kiaulienos nugarinė Neringos Kalasauskaitės nuotr./Nugarinės kepsniai su garstyčiomis

Kiaulienos nugarinė – tai labiausiai vertinama kiaulės mėsa. Ji yra mažai koloringa, minkšta. Būna su kaulu ir be jo. Mėsa tinka įvairiems kepsniams, rūkymui.

Kepta kiaulienos nugarinė su persimonais

Mėsos mylėtojams ir ne tik: kepta kiaulienos nugarinė su persimonais

Kiauliena
Reklama

Svarbiausia tobulo patiekalo sąlyga: kaip išsirinkti tinkamą kiaulienos dalį?

Jautienos troškinys
Reklama

Nuo troškinio iki didkepsnio: kaip išsirinkti tinkamą jautienos dalį?

Kiaulienos nugarinė, įdaryta džiovintais abrikosais

„Aurimėlio virtuvės“ receptas: kiaulienos nugarinė, įdaryta džiovintais abrikosais

Meistriškai videožurnalisto Tado Grabio paruoštas karbonadas

(Ne)tradicinis kiaulienos karbonadas: fantastiškas Tado atradimas ir kodėl persūdome maistą įsimylėję?

Kiaulienos nugarinės kepsnys su obuoliais

Rudeniškas patiekalas šeimai: kiaulienos nugarinės kepsnys su obuoliais

New Project - 2019-12-17T120654.497

Senas automobilis virto orkaite: pademonstravęs išmonę vyras sulaukė sultingo rezultato

screen

Kai norisi kitokio skonio: kiauliena azijietiškai

DSC01323

Paprasta pagaminti: sultinga kiaulienos nugarinė su riešutų skonio bulvėmis