„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Kibinai

Visos temos
Kibinai Kibinai

Kibinai – karaimų nacionalinis patiekalas. Gaminamas Lietuvoje, Lenkijoje. Kibinas būna 10–15 cm ilgio tešlos gaminys, įdarytas smulkiais gabaliukais supjaustyta mėsa, arba kitokiais įdarais.

Empanada

Kepinių ekspertė apie empanadas: „Kibinus ar čeburekus jos primena tik išvaizda“

Kibinai

Ivetos naminiai kibinai su kiauliena – sotus ir gardus užkandis

Kibinai

Močiutės kibinai su vištiena: tokius valgėte tik vaikystėje

Kibinai

Gardumėlis: naminiai kibinai su kiauliena

Lietuviški patiekalai

Testas: ar gerai žinote tradicinius Lietuvos patiekalus?

Kibinai su varške ir saulėje džiovintais pomidorais

Pyragėlių šou: kibinai, empanados, mieliniai su grybais ar kopūstais

Kibinai

Karaimų virtuvė garsi ne tik kibinais: išmėginkite kiubėtę, tutmač, rasite ir cepelinų analogą

„TikTok“ apie Lietuvą kurianti Abigeil

Lietuvoje gyvenanti kazachstanietė: „TikTok“ apie lietuvius, rasizmas ir kibinai

Ingrida Špakovskaja

Pas svetinguosius karaimus – ne tik kibinų: ką dar gardaus jie deda ant stalo?