„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Kisielius

Visos temos
Kisielius Kisielius

Kisielius – nealkoholinis desertinis gėrimas, verdamas dažniausiai iš įvairių vaisių ir uogų, papildomai įdedant krakmolo, kad gėrimas sutirštėtų. Paplitęs Rytų ir Šiaurės Europoje.

Spanguolių kisielius

Spanguolių kisielius gali būti dar sveikesnis: ar žinote, kaip tokį paruošti?

Asociatyvi nuotr. ir dietistė Vaida Kurpienė

V.Kurpienės patarimai, kaip šventinius patiekalus paruošti sveikiau ir nepersivalgyti

Kūčių stalas

Pritrūkote receptų Kūčioms? 15 patiekalų, kurie padės sudėlioti tradicinį rinkinį

Spanguolių kisielius

Šventinis kisielius: nuo klasikinio spanguolių iki originalaus iš moliūgo

Šeimos Kūčių stalas

Ruošiame 12 patiekalų Kūčių stalui: receptai pritrūkusiems idėjų

Uogų kisielius

2 kisieliai šventiniam stalui: populiarusis spanguolių ir retesnis avižų

Kūčių stalas

Kokios Kūčios be spanguolių kisieliaus! Žinovo receptas ir patarimai

Burokėlių mišrainė.

V.Kurpienė įvardijo dažniausią klaidą, kurią daro ruošiantys šventinius patiekalus, ir pateikė gudrybių – išvengsite persivalgymo

Kūčių stalas

Kūčios: ar švenčiame jas taip, kaip šventė senovės lietuviai? 4 tradiciniai receptai