„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Kokosų pienas

Visos temos

Kokosų pienas – yra baltas skystis, gaunamas iš sunokusių kokosų minkštimo, jį smulkiai sumalus (su vandeniu arba be jo), o tirščius nukošus. Jis naudojamas kaip gėrimas arba valgių (pavyzdžiui, kario) sudėtinė dalis. Populiarus Pietų ir Pietryčių Azijos, Centrinės Amerikos, Karibų, Okeanijos valstybėse, jo galima įsigyti skardinėse daugelyje pasaulio šalių. Tirštas, riebesnis kokosų pienas kartais vadinamas kokosų grietinėle.

Žuvis kokoso padaže

Elzės receptas Kūčių stalui: kokosų piene troškintas jūrinis ešerys

Kuo skiriasi augalinis ir karvės pienas
Reklama

Kuo skiriasi karvės pienas nuo augalinio: saldainyje „Kregždutė“ kregždutės nėra – taip ir čia

Keptas viščiukas

Keptas viščiukas kokosų pieno patale

Veganiški sumuštiniai ir gėrimas

Nori – gali atrasti: veganiški „kiaušinių“ mišrainės sumuštiniai ir aromatinga latė

Nida Degutienė ir jos ruoštos midijos

Nidos receptas: midijos su kokosų pienu ir žaliųjų citrinų sultimis

Kokosų pienas puikiai tinka kokteiliams

7 idėjos, kur skaniai panaudoti kokosų pieną, ir receptai

Raudonųjų lęšių sriuba

Verta išbandyti: lęšių ir konservuotų pomidorų sriuba su kokosų pienu

auGalingi patiekalai

auGalingas iššūkis: daržovių bei avinžirnių troškinys ir granola, ruošta keptuvėje

Indrė Pepcevičiūtė ir Gintarė Jonaitytė

„Rūpinkis savimi“: kuo naudingi žalieji kokteiliai, ar galima jų padauginti, kas gali juos sugadinti?