„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Koldūnai

Visos temos
Koldūnai Astos Černės nuotr./Koldūnai su jautienos įdaru.

Koldūnai – tradicinis Rytų Europos virtuvės (ypač Rusijos) patiekalas. Gaminamas iš tešlos ir maltos mėsos.

 

„Kogus“

Visagino „Kogus“ vadovas apie robotizaciją: koldūnus mašina dar gali pagaminti, o cepelinų – jau ne

Ukmergės spalvoti koldūnai

,,Ukmergietiški‘‘ koldūnai, apie kuriuos gandas sklinda toli

Šparagų ir rikotos ravioliai

Sezoninis skanėstas, kurį turite išmėginti: šparagų ir rikotos ravioliai

Kalakutai ir koldūnai

Ekspertai paaiškina: ar dėl paukščių gripo protrūkio koldūnai su kalakutiena tikrai saugūs

Beata Nicholson ir Rimi

„Rimi“ pirkėjų skubiai prašo grąžinti „Beatos virtuvės“ koldūnus: verslininkė paaiškino, kas nutiko

Vismantė Benkunskienė, Valdas Benkunskas, Paulius Saudargas, Agnė Širinskienė

Kita politikų pusė: V.Benkunskas, P.Saudargas ir A.Širinskienė atskleidė, ką daro rinkėjams nematant

Koldūnų gamyba

Lietuviški koldūnai tapo tarptautinio reitingo hitu: ar atspėsit, į kurią vietą jie šoko?

Virtinukai su bulvių-moliūgų įdaru

Paskutiniam sausio savaitgaliui – virtinių ir koldūnų šou: net 20 receptų