Konditerija

Visos temos
Konditerija „Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kepiniai

Konditerija – cukriniai ir miltiniai saldumynai. Pagrindinės žaliavos naudojamos konditerijoje: miltai (kviečiai, mažiau kukurūzai, ryžiai, avižos, kt.), cukrus, medus, vaisiai ir uogos, pienas ir grietinėlė, riebalai, kiaušiniai, mielės, krakmolas, kakava, riešutai, maistinės rūgštys, standikliai, kvapiosios medžiagos ir aromatiniai priedai, maisto dažikliai ir kepimo milteliai.

Tommy Bankso pyragėliai

Kulinarinis kriminalas: pavogtas furgonas su šimtais „Michelin“ šefo keptų Kalėdų pyragų

Panettone pyragas

Nuo legendos iki tradicijos: 10 neįtikėtinų faktų apie panetonę ir receptas, kurį norėsit išbandyti

Paaiškėjo geriausi virėjai ir konditeriai

Po aštuonerių metų pertraukos išrinktas geriausias šalies konditeris

Tiramisu desertas

Po ilgos ligos mirė „tiramisu tėvu“ laikomas konditerijos šefas

Gaisras „Pergalės“ saldainių fabrike

„Pergalės“ saldainių fabrike kilo gaisras, evakuoti darbuotojai

Keksas

15 kvapnių keksų receptų šaltiems žiemos vakarams

Pyragų, tortų ir pyragėlių kūrėja Daiva Aleknavičienė

Įspūdingi Daivos tortai gimsta mažoje namų virtuvėje – tokių pliušinių meškučių niekas kitas nepagamina

Šokoladinis „Napoleonas“

Fantastiška „Aurimėlio virtuvės“ improvizacija: šokoladinis „Napoleonas“