Konditerija

Visos temos
Konditerija „Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kepiniai

Konditerija – cukriniai ir miltiniai saldumynai. Pagrindinės žaliavos naudojamos konditerijoje: miltai (kviečiai, mažiau kukurūzai, ryžiai, avižos, kt.), cukrus, medus, vaisiai ir uogos, pienas ir grietinėlė, riebalai, kiaušiniai, mielės, krakmolas, kakava, riešutai, maistinės rūgštys, standikliai, kvapiosios medžiagos ir aromatiniai priedai, maisto dažikliai ir kepimo milteliai.

Kvapnūs imbieriniai meduoliai

Kvapnūs imbieriniai meduoliai: skonis, kurio neįmanoma pamiršti

Bandelės su lašinukais

Sočios mielinės bandelės su lašinukais: argi įmanoma joms atsispirti?

Riestainiai

Pasikvieskim Kaziuką į virtuvę: riestainiai, kuriuos kepti bus vienas malonumas!

Spurgos

Sostinėje pakvips spurgomis ir blynais: dvi savaites visi laukiami Spurgų festivalyje

T.Lauvray ir apketas iš kruasanų

Trys konditerio T.Lauvray receptai su kruasanais – pagaminsite net „Napoleoną“

Diana Perfilova

Klienčių neatsigynusi Diana manikiūrą iškeitė į seną svajonę – tapo konditere ir sekasi dar geriau

Kruasanai

Nekeptas kruasanų pyragas: originalus desertas, išversiantis iš koto visus

Apelsinų pyragas

Vos keli ingredientai ir skaniausias desertas tirps burnoje – išbandykite itališką apelsinų pyragą

Panettone pyragas

10 geriausių kalėdinių desertų receptų: tirps burnoje!