„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

„Mano kiemas“

Visos temos

Visus negalinčius atsispirti įvairioms apželdinimo idėjoms, besidomintiems dailaus kraštovaizdžio kūrimu ar tiesiog norintiems pasidalinti savo sukurtos, akį traukiančios aplinkos idėjomis, kviečiame dalyvauti konkurse „Mano kiemas“ ir laimėti praktiškus prizus.

Dalyvauti gali visi – nesvarbu, ar jūs turite didelę sodybą, o gal gėlyną įkūrėte jaukiame balkone ar šalia daugiabučio namo. Dalinkitės savo mintimis, idėjomis ir nuotraukomis.

1. Siųskite savo kiemo, sodybos nuotraukas (ar video – jie ypač laukiami).

2. Kartu su nuotraukomis (būtinai – viename laiške!) pridėkite ir tekstą, kuriame būtų surašyta, per kiek laiko sukūrėte grožį, kaip puoselėjate savo sodybą bei kuriame rajone ji yra.

3. Viską siųskite adresu gyvenimas@15min.lt. Būtinai parašykite savo vardą, pavardę, telefono nr. ir adresą.

Konkursas truks iki vasaros pabaigos! Laukiame vaizdų ir istorijų!

Per penkis mėnesius Albinas pasodino daugybę augalų

77-erių Albinas negali be gražios aplinkos: kai pagiria – didžiausia palaima

Vilmos sodyboje auga įvairiausi augalai

2 ha Vilmos sodyboje – tikras rojus: magiška aura ir „susodinti“ vaikystės prisiminimai

Sigitos šeimos puoselėjama sodyba

Sigita kartu su tėveliais puoselėja įspūdingą sodybą: viena dailiausių puošmenų – didžiulis rododendras

Sode

Kviečiame dalyvauti konkurse „Mano kiemas“ – dalinkitės vaizdais ir laimėkite 100 eurų dovanų čekius!

Kiemas

Skelbiame konkurso „Mano kiemas“ nugalėtoją!

Spalvingas kiemas

Skelbiame konkurso „Mano kiemas“ balsavimą: išrinkite gražiausią!