Naujienos ankstesnės nei 2018-06-13 15 val.
Švieži ir apvirti rabarbarai

Naikiname rabarbarus su fantazija: įdomių desertų ir atsargų žiemai rinkinys

Vytaras Radzevičius ir jo virtas marmeladas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: angliškas apelsinų marmeladas

Džemas – puiki valgoma dovana

Valgoma dovana – uogienė, džemas ar čatnis: 12 receptų

Pikantiški troškinti rauginti kopūstai

Seni pažįstami rauginti kopūstai: 10 tradicinių ir modernesnių receptų

Daržovės

Kokius vaisius ir daržoves rekomenduojama valgyti šaltuoju sezonu

Adžika

Pirkti nebūtina: kaip namuose pasigaminti pikantiškosios adžikos

Dangira Šimašiutė ir jos virta žalių pomidorų uogienė

Knygos „Prancūzijos virtuvė“ autorės receptas: žaliųjų pomidorų „uogienė“

Stiklainis su daržovių mišraine

Košės, mišrainės ir padažai žiemai: nesunku pagaminti, patogu naudoti

Obuoliai

Ką naujo, sveiko ir įdomaus paruošti iš obuolių?