Naujienos ankstesnės nei 2018-07-08 10 val.
Agurkų salotos

Naikiname žaliuosius agurkėlius: ir sriuboms, ir salotoms, ir į stiklainius

Verdama uogienė

Vasara amžinai nesitęs: konservuojame karaliaujančias uogas ir vaisius

Agurkai

Greitai marinuoti traškūs agurkėliai

Braškės

Kaip ilgiau išsaugoti braškių skonį ir aromatą: 4 nesudėtingi, bet įdomūs būdai

Švieži ir apvirti rabarbarai

Naikiname rabarbarus su fantazija: įdomių desertų ir atsargų žiemai rinkinys

Vytaras Radzevičius ir jo virtas marmeladas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: angliškas apelsinų marmeladas

Džemas – puiki valgoma dovana

Valgoma dovana – uogienė, džemas ar čatnis: 12 receptų

Pikantiški troškinti rauginti kopūstai

Seni pažįstami rauginti kopūstai: 10 tradicinių ir modernesnių receptų

Daržovės

Kokius vaisius ir daržoves rekomenduojama valgyti šaltuoju sezonu