Naujienos ankstesnės nei 2018-09-19 16 val.
Ieva Šidlaitė ir jos sodyba

Knygos „Natūralus rauginimas“ autorė Ieva Šidlaitė: lietuviai – „rauginta tauta“

Pomidorų džemas su rūkyta paprika ir kuminu

Strelkabelka receptas: pomidorų džemas su rūkyta paprika ir kuminu

Moliūgas

Skanėstai su moliūgais žiemai: nuo cukatų iki džemo

Paprikos su imbierais

Puikus skonis nustebins: konservuotos gėrybės su paprikomis. 10 receptų

Burokėliai, marinuoti su actu

Kaip žiemai paruošti rudens gėrybes: pataria ūkininkai ir turgaus prekiautojai

Nida Degutienė ir jos virtas pomidorų džemas

Nidos receptas: pomidorų džemas su garstyčiomis

Įvairių spalvų pomidorai

3 išskirtiniai pomidorų receptai: ruošiame džemą, traškučius ir šaldome

Naujo žurnalo numerio viršelis ir marinuoti žiediniai kopūstai

„Beatos žurnalo“ rudens naujienos ir puikus marinuotų žiedinių kopūstų receptas

Saldžiarūgštis moliūgų ir ananasų padažas

Pikantiški ir originalūs receptai mėgėjams konservuoti: net 20 pasiūlymų