Naujienos ankstesnės nei 2019-09-15 14 val.
Vytaras Radzevičius ir jo gamintas padažas

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: padažas iš keptų pomidorų

Rauginti agurkai

Raugintų daržovių meistras G.Sucila: „Agurkus raugiame vienodai, o skonis – skirtingas“

Verslininkas

„Gerovės konservams“ galutinai iškelta bankroto byla

Agurkėliai

Kokias klaidas dažniausiai darome konservuodami agurkus ir koks yra sėkmingas receptas

Slyvienė su šokoladu

3 įdomūs receptai mėgėjams konservuoti: vyšnių pagardas, agurkai su citrina ir šokoladinė slyvienė

Konservai

Prasideda stiklainių pildymo metas: receptai žiemai su juodaisiais serbentais

Vyšnių kompotas

Konservavimo karštinė įsisiūbuoja: 13 saldžių atsargų receptų

Arbūzų ir braškių uogienė

Pirmosios atsargos žiemai – iš braškių, rabarbarų, arbūzų. 7 receptai startui

Kokosų kremas su rabarbarų užpilu

Rabarbarai – ne tik pyragams: ruošiame gaivius desertus ir atsargas žiemai