Naujienos ankstesnės nei 2020-08-16 12 val.
Džiovinti grybai

Ekspertė pataria, kaip džiovinti grybus ir kur juos laikyti

Rauginti agurkai

Raugiame agurkus: 2 receptai – sausai rauginti maišelyje ir žiemos sulauksiantys tradiciniai

Verdama uogienė

Ruošiame atsargas iš vasaros vidurio uogų: ypatingi džemai ir kitos gėrybės

Rabarbarų ledai ir pikantiškas čatnis

Rabarbarai – ne tik kepiniams: ruošiame jų atsargas, gaivius pusryčius ar desertą

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba

Išaiškintas nelegalus žvėrienos konservų cechas, tiriama, iš kur gauta mėsa

Šaldytos daržovės

Šaldome šviežias daržoves: kaip teisingai tą daryti ir ko šaldyti neverta

Nida Degutienė ir jos keptos bandelės

Nidos receptas: mielinės bandelės su vanilinės obuolienės įdaru

Obuolienė

Puikioji obuolienė: ir prie blynų, ir prie varškės, ir dovanoms. Patarimai ir pikantiškas receptas

Obuolių džemas

Konservavimo maratonas nesibaigia: skanėstai žiemai su obuoliais