Naujienos ankstesnės nei 2020-08-25 16 val.
Slyvų džemas su šokoladu

Ruošiame atsargas šaltajam sezonui: skanėstai su slyvomis

Slyvų ir cukinijų padažas

Ruošiame atsargas žiemai: universalus slyvų ir cukinijų čatnis

Užkonservotos gėrybės

Marinuoti, džiovinti ar šaldyti? Ekspertė aptaria populiariausius konservavimo būdus

Naminis pomidorų padažas

Jei klasika kiek pabodo: 10 originaliausių pomidorų konservavimo receptų

Džiovinti grybai

Ekspertė pataria, kaip džiovinti grybus ir kur juos laikyti

Rauginti agurkai

Raugiame agurkus: 2 receptai – sausai rauginti maišelyje ir žiemos sulauksiantys tradiciniai

Verdama uogienė

Ruošiame atsargas iš vasaros vidurio uogų: ypatingi džemai ir kitos gėrybės

Rabarbarų ledai ir pikantiškas čatnis

Rabarbarai – ne tik kepiniams: ruošiame jų atsargas, gaivius pusryčius ar desertą

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba

Išaiškintas nelegalus žvėrienos konservų cechas, tiriama, iš kur gauta mėsa