Naujienos ankstesnės nei 2020-11-16 16 val.
Obuolių džemas

Konservuojame obuolius: raugiame, verdame obuolienę, deriname su daržovėmis

Rauginti kopūstai

Daržoves auginantis ūkininkas atskleidė, kodėl lenkiškos raugintos gėrybės nenukonkuruotų lietuviškų

„Super Garden“ užkandžiai „BITES“

Ar jau ragavote lietuviškų skanėstų, kokiais anksčiau maitindavosi tik NASA astronautai?

Moliūgų džemas

Atsargoms arba smaližiauti iškart: moliūgų džemas, paskanintas citrusiniais vaisiais

Čatnis

2 lengvai paruošiami čatnių receptai kriaušių ir slyvų gerbėjams

Užkonservotos gėrybės

2 lengvai pagaminamos mišrainės atsargoms: sunaudosite cukinijas, paprikas, obuolius ir morkas

Krekeris su sūriu ir čatniu

Gurmaniškieji čatniai: iš ko juos gaminti rudenį ir su kuo valgyti? 9 receptai

Gardžioji cukinijų mišrainė

Stiklainyje – visas patiekalas: konservuojame mišraines ir sriubų paruoštukus

Abrikosų džemas

Kaip ruošti sveikesnę uogienę? Ekspertės patarimai ir receptai