Naujienos ankstesnės nei 2022-07-20 11 val.
Kokosų kremas su rabarbarų užpilu

Gėrybės iš rabarbarų: 5 nekepti desertai ir kelių rūšių džemai bei čatniai

Nida Degutienė ir jos virtas rabarbarų čatnis

Nidos receptas: gardusis rabarbarų čatnis

Sutirštintas pienas

Kondensuotas pienas: iš kur kilo, kaip jo pasigaminti patiems ir ką skaninti?

Saldžiarūgštis moliūgų ir ananasų padažas

Prapjovėte moliūgą-milžiną? Pasiruoškite skanėstų atsargai!

Moliūgų ir pomidorų čatnis

Madingieji čatniai: iš ko ir kodėl juos verta virti. Tinklaraštininkės receptai

Pomidorų tyrė

2 nesudėtingi pomidorų tyrės receptai: galima užšaldyti arba naudoti iškart

Džiovinti grybai

Ekspertė: kaip ruošti grybus džiovinimui ir teisingai naudoti orkaitę ar džiovyklę

Laukiniai obuoliai

Prof. R.Laužikas ir I.Šidlaitė apie miškinę obelį – ką ruošti iš jos vaisių ir ne tik

Grikiai su baravykais

15 receptų su baravykais: ir valgyti iškart, ir atsargoms