Kopūstai

Visos temos
Kopūstai Kopūstai

Kopūstai (lot. Brassica oleracea) – bastutinių (Brassicaceae) šeimos augalų rūšis. Tai dvimetis (kai kurie varietetai vienmečiai) žydintis augalas, kurio žiedai gausiažiedėje kekėje. Maistingosios medžiagos susikaupusios lapuose; čia yra vitaminų A, B1, B2, C, riebalų, angliavandenių ir kt.

Odetos raugintų kopūstų salotos

Odetos raugintų kopūstų salotos: traškios ir pikantiškos

Briuselio kopūstai su sūriu

Pavyksta retam: ar žinote, kaip išties gardžiai paruošti Briuselio kopūstus

Balandėliai

Turkiški „balandėliai“ – palepinkit šeimą

Kopūstai

Metas raugti kopūstus: išbandytas receptas, kad būtų traškūs ir gardūs

Keptas kopūstas

Pabandę gaminsite vėl: orkaitėje keptas kopūstas su fantastišku padažu

Kopūstų pyragas su mocarelos sūriu ir žalumynais

Kai norisi sočiau: kopūstų pyragas su mocarela ir žalumynais

Kopūstų steikas

Steikas, kuris patiks ir vegetarams: prireiks vienos mums gerai žinomos daržovės

Kopūstų apkepas

Taip paruoštų kopūstų dar neragavote: o skonis – it restorane

Rauginti kopūstai

Marinuoti kopūstai su obuoliais